2/20/2012

CURRENTLY IN LOVE N0.58

 

 Rädda Barnen

Neki od najuticajnijih švedskih dizajnera uradili su liniju prozvoda za kuću (mahom deco zezalica), u okviru Rädda Barnen organizacije za zaštitu dečijih prava. Fotografije koje ispod možete da vidite rezulat su saradnje stilistkinje Lotte Agaton i fotografa (ne znam ženski rod) Petre Bindel.

 PB_soffa (1)

sng3 (1)

Vanessa Deutsch F/W 2012

Kampanja za jesen zimu 2012 pariske kuće Vanessa Deutsch, koja pravi prekrasne headpiece-ove, prilično se dobro poigrala sa konceptom “zimske glamur depre”. Egzistencijalistički izleti & whatnot…


IMG_8021textmd
 

IMG_7679textmd


Red Valentino fall 2012

Svaki look je apsolutno fantastičan.


2

1 


Alvin Diec

Ovo nije prvi put da se ovaj grafički dizajner iz Atlante našao na Bitpaju. Do skora ste neke od njegovih radova mogli da vidite i u eye-catching koloni sa strane. Veoma suptilan a efektan izraz. Thumbs up.

16_perrine01       

Meryl Streep by Anie Lebovitz

na naslovnoj strani američkog izdanja januarskog Vogue-a. U svim svojim životnim dobima – Meryl mi je podjednako breathtaking. BTW - sjajan intervju u kome između ostalog priča i o svom najnovijem filmu “The Iron Lady” u kome tumači čuvenu britansku premijerku, možete da pročitate ovde.

   1

meryl-streep-outtake-2_120503302626 

Mother

Još jedan neverending crush – Yokoo, otvorila je svoju novu prodavnicu na Etsy-u. Nepretenciozno, udobno i sweet kao što i samo ime njene prodavnice sugeriše.

il_fullxfull.307277631


Steven Alan F/W 2012

Steven Alanova kolekciji za jesen/zimu 2012 je besprekorna. Savršen balans casual nonšalancij i utegnutog chic-a. I sve to bez jeans-a. 



Gin Rickey

Iako nisam ljubitelj džina ni u jednoj njegovoj inkarnaciji, rado bih ga gucnula iz ovakve “flajkice” :). Gin Rickey je dizajnerski brainchild Brandon Lee-a.




Hey Studio

Ova somewhat retro colorful rešenja delo su grafičkih dizajnera ispred Hey Studio-a iz Barselone. Sve na njihovom sajtu vrišti “mi imamo puno sunca i božanstvenih pejzaža”.


t3 


Yukio Nishimura

Japanski umetnik Yukio Nishimura kreira ove mind-blowing origami komade koristeći se jednim jedinim listom papira.


R-02R-01R-09R-05


10 comments:

  1. Red Valentino me potpuno oduševio,sve bih nosila <3
    A Meryl i Anie, pa to ne može loše da ispadne:)

    ReplyDelete
  2. Ah ta divna i predivna zena Meril i maestro iza fotoaparata Anie :-)) I toliko drugih divnih stvari u jednom postu :-))

    ReplyDelete
  3. Im loving every single women in this post!

    ReplyDelete
  4. Koliko finih stvari si nam natrosila!!! Pa ovo je kao basket glamurozne Red Riding Hood.
    Intervju sa M. Streep je jako fin, jedino su mi bile lepše fotke u intervjuju, nego ona na naslovnici (nekako mi nije legla njena frizura) ali ona je uvek prelepa.
    Yokine novi spring look je vredan tradicije najboljih bajki a meni se posebno sviđa ovaj look http://www.etsy.com/listing/91734130/travail-apron

    ..idem još malo, da pretražujem tvoj superduper post!

    ReplyDelete
  5. koliko si slatka - glamurozna korpica red riding hood :)))

    slazem se za naslovnicu, preostale fotke su mnogo bolje. hvala ti na svimlepim recima!:*

    ReplyDelete
  6. e ovo je bilo jedno apsolutno obaranje s' nogu!! to je sve sto cu da kazem ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...