12/12/2011

STYLE YOUR SCARF

Hermes sam već spominjala. Bilo je priče o finoći, veštini i kvalitetu, pa nemam potrebu i sada to da naglašavam. Povod za današnju priču je dvadesetogodišnjica limited edition svilenih marama koje  Hermes kreira za čuveni Harrods Knightsbridge, te 1 000 (hiljadu, da – HILJADU) styling predloga za nošenje istih.

4A 

Uglavnom, 1 000 styling tipova su deo Hermesove ongoing Paris Mon Ami kampanje, u kojoj je učestvovala i Shini (Park & Cube) koja je sa nama na svom blogu podelila fotografije sa (radosnog) događaja.

5  3 6

Uzgred budi rečeno, Shini je stilizovala komad od čak dvanaest Hermesovih marama, God bless…

7 1

Da bi “posao”  tekao lakše na raspolagajnu su joj bile i knjiga dezena (čini mi se da je u pitanju The Hermès Scarf: History & Mystique)  kao i knotting cards (koje btw mozete da pazarite preko ebay-a za nekih 30tak eura).

811910

story originally found on Honestly… WTF, all pics via Park & Cube

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Kakav razkoš boja i sijaja u ovom postu! Baš mi je trebalo u ovo sivo dopodne. Prije par dana sam bila u Veneziji i jedina tri izloga koja su me zaustavila su bila Hermesova, Prada in Vuitton. Prvo zbog prekrasne ogromne marame koja je stvarala vatru, druga zbog prekrasne mini izložbe u fuksia in zelenoj boji, koje su poticale sijaj kristalnih bižuja i treča zbog prekrasnoh naranđastog harlekin slona na zlatnoj kugli..u kratko, boje i žar!
    A definitivno ču upotrebi knot ogrlica vezanje..,za mog "Hermesa";)

    ReplyDelete
  3. @ matilda - ti izlozi su umetnost, ozbiljno. bile je u bgu jedna prodavnica ramova za naocare (ne znam da li su i dalje tu, nadam se da jesu) blizu knez mihajlove, u jednoj od onih porečnih ulicica... uglavnom vlasnica te prodavnice je imala toliko duha u namestanju izloga. kad dodje sezona tresanja ona pokupuje dvadeset kila, i napuni izlog belim trešnjama u koje pozabada te ramove, i napravi mini instalacijicu tako.
    :)))


    @ kaam - jeste bas! :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...