4/28/2010

Marni

marni zip bag iz nove kolekcije me ostavlja duboko ozlojadjenu, zbog kosmicke nepravde - lack of funds-a. ova torba kosta "predivnih dve tisuće dolara".
however, torba je divna, i zasluzuje samo postovanje.
cela nova kolekcija je sjajna. cipele su opasne! ne postoji komad koji ne zelim. radila ih je Consuelo Castiglioni, Marnijev kreativni direktor i osnivac kompanije. necu da davim sad sa njom i njenom zivotnom pricom, ostavicu to vama i wikipediji. ovde se radi o mnogo ozbiljnijim stvarima.
predstavljam vam Marnijevu kolekciju, s/s 2010.

za pocetak vas molim da obratite paznju na detalje. marame, propratni asesoar, poput nakita, onda naravno cipele i soknice, kaisevi , torbe.. a onda se odmaknite i pogledajte bigger picture. kakav prizor! divan, melanholican sklad.

sve je tako nezno, sa tufnama, straftama, sa lilihip naocarima i cipkanim soknicama... sa ogrooomnim, glomaznim, "maminim" tasnama.

s.j.a.j.n.o.
i boje su divne, od vristece oranz preko pepeljasto roze i srebrne, do duboke plave, smedje i crne (da ne kazem sa onih divnih servisa za caj). a glavni utisak je - svedeno i diskrento, iako gledate u izuzetno smele komadine.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...