…
Par prolećnih stranica iz osmog po redu Sweet Paul-a dodatno je razdražilo moje razuzdane pijačne cravinge.
Mogla bih da crknem za šparglicama, rotkicama, tikvicama. Vlašac, sremuš, rukola, kopriva, maslačak, bosiljak – posebna priča i posebna polica u frižideru. Trešnje i jagode čekam u niskom startu. Kaleniću, požuri zaboga, očajna sam! Izgleda da je taj sprig foodie talas zapravo pandemija. Pinterest i Tumblr kipe od dobrih recepata i mouthwatering fotografija.
Poslednjih par dana provela sam prebirajući po food blogovima i borad-ovima (ako ste na Pinterestu i tražite dobru klopu obratite pažnju na Pennyweight i njen eat drink and be merry board, kao i recipes I want to make by Catherine Green aka wolfeyebrows). Ali ništa ni izbliza nije zagolicalo moj apetit i okice kao ovih par fotografija iz Sweet Paul-a. A evo i zašto…
…
…
koliko je jednostavno, ocigledno... a divno...i'm in <3333
ReplyDelete:)
ReplyDeletebas to, jednostavne i ocigledne. a efektne.