4/09/2012

CURRENTLY IN LOVE No. 62

 

 Ashish backstage

Kris Atomic me je obradovala svojim fotografijama sa revije londonske modne kuće Ashish. Fenomenalan reinvent 90’-tih, sequin grunge jakne i pixel motivi.


krisatomic_AshishAW12_IMG_0300krisatomic_AshishAW12_IMG_0254krisatomic_AshishAW12_IMG_0046 

Catalina Estrada

Tapete iz najnovije kolekcije Cataline Estrada su kruna moje ongoing wallpaper zaluđenosti. Spektakularni motivi i paterni, fantastične boje. Što bi rekli fini ljudi sa Anthology Magazina - Too many wallpapers, not enough walls. 


anthology-mag-blog-decorating-cordonne-6 

Jonas Wood paintings

With one foot in Modernist cool and the other in vibrant Pop Art, Jonas Wood gives breathing room to densely patterned paintings of domestic interiors that celebrate the logic of incongruity.

via ny times

20insider-jonahwood-slide-C3T8-jumbo   

Anthony Bourdain tumblr

Danas, u eri prezasićenosti tv kuhinjskim čarolijama, kanalima, emisijama i realitijima, gospodin Bourdain je i dalje fresh. Čini mi se da je Anthony je tom svetu kulinarstva podjednako avangardan i nekonvencionalan lik, kao i ovaj gospodin do njega (doduše u svojoj branši). Znate na šta mislim? Antiheroji i šmekeri... Uglavnom, Anthony ima svoj blogić na tumblru, so check it out.


 

Beyonce tumblr

E, da! I Beyonce je na tumblru. Verujem da ste to do sada i sami provalili. :))

 


Shan Valla

Shan Annabelle Valla je dizajnerka iz Londona koja pravi ove procelanske divote: milk bottles, white rabbits, birdy num-nums i ostale zezalice.


bottle-bannergoldtop-porcelain-milk-bottle 

Bringing Nature Home

Danas sam na Design Sponge-u saznala za “Bringing Nature Home”, sjajnu novu knjigu Ngoc Minh Ngo. Čitavih 200 glossy strana o sezonskim cvetićima, grančicama i aranžmanima.


mikaelbeckmanblogspot-rizzoli 

Edible Cookbook

Nemački dizajn studio Korefe osmislio je ovaj “read, cook and eat” kuvar, napravljen od sveže italijanske paste za lazanju.  Eto rešenja za sve nas koji kuburimo sa malim kuhinjama, pa kuvare držimo (umesto u fridžu) u dnevnoj sobi…naopako. :)

Screen-shot-2012-04-01-at-5.32.39-PM-700x524


Christian Jackson

Christian Jackson je zaslužio poseban post, ali eto… kao i uvek nešto se isprečilo, da ne kažem – baš sam se ulenjila. Uglavnom, ovo ispod su njegove sjajne interpretacije, jednostavna, clever rešenja za popularne dečije bajke.


Untitled-1Untitled-2 

Lunch for 2

Počela je sezona piknika!!!


4 comments:

  1. Dadadadadada! Christian Jackson zaslužuje posebnu pažnju! I ja ga posebno šmekam lately... Iz konteksta zaključujem da si se samo ulenjila. Dakle, nije bilo ozbiljnog narušavanja imunog sistema! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma jok, ulenjila sam se i umorila.

      kao da to nije dovoljno :)))) salim se. <3

      Delete
  2. Obozavam ovaj blog!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...