4/18/2012

CURRENTLY IN LOVE No. 63

 

Botanical Shop

Neko mašta o otvaranju restorana, poslastičarnice, ili prodavnice polovnih auto delova, ja svoju penziju vidim u vođenju jednog botanical shop-a, vrlo sličnog ovom iz Brazila.


 

Stela Jean Spring 2012

Suno je vidim ostavio traga u današnjim trendovima sa svojim jakim acid printovima, turbanima i maramama. Uglavnom,  Stela Jean je izbacila vrlo interesantu kolekciju u ovom duhu, koja je baš po mojoj meri. Zaključujem - there can never be enough of prints and turbans, scarves and colors.


stellajean5stellajean2 stellajean4 

Designers loft

Personal. Inviting. Real. Breathing. A lived-in space where all the details come together effortlessly, where true creativity runs wild. This beautiful home was created by designers Chad Kouri and Margot Harrington. Someone here definitely knows how to understand genius loci.

via design traveller


Kouri-Harrington-01Kouri-Harrington-02Kouri-Harrington-0576a00d8341c5df753ef0163037ec8a1970d-500wi

 
Ché and Fidel

Ovo zaista nije forma i tip bloga na kome imam običaj da se zaustavljam. Smatram da je apsolutno predivno imati mesto na kome možeš da prikupiš, sintetišeš i dokumentuješ odrastanje i porodičnu dinamiku. Ali takva prilično intimna forma je nužno ograničena, i zapravo ne traži publiku. Che i Fidel je jedan od retkih family type  blogova koje pratim. Uglavnom zbog toga što su mi njih dve potpuno adorable.


wilson_009


Gravity Defying Photography for Chocolate Trail by NAM

Sve na ovim fotografijama (od izvrnutih macaroons do liquid slovaca) je originalni deo te iste fotografije. Nista nije naknadno dodavano, iscrtavano i ubacivano. Obavezno pogledajte video ako mi ne verujete.


nam-choc-2nam-choc-1

 

Lapin dome by Tina Frey 

Da li postoji slađe mesto za svež, tek napravljeni mafin? I seriously doubt it.


 

The French Cat

Ovih dana osećam se kao francuska mačka sa slike.
Lazy i polu-zainteresovano. :3

One of the most successful animal photographers in the world today, Rachael McKenna (née Hale) turns her lens toward France—her newly adopted home—and the charismatic cats that inhabit this picturesque backdrop. The result is The French Cat, a stunning exploration of the country and its felines.



Student Work – Ali LaBelle

Ako ste se ikada osećali glupo dok nosite flašu vina na poklon, ne morate više.  Ali LaBelle dizajnirala je tri flaše  insiprisane ekscentričnim članovima njene porodice za njihovu, LaBelle Family Wine kompaniju.


wine1wine2

Vintage camera cases for iPhone

Svet evergrowing phone aksesoara, dobio je novi, spektakularni addition. :)


s6-vintage-cameras6-flexaret-vintage-cameras6-pink-polaroids6-shake-it-polaroid-picture

7 comments:

  1. moju penziju (a nadam se i prije) videim u cozy sweet delikatesi u kojo bi našle mesto i knjige, nagazini i sve što me razmazuje (botnacik šop je predivni san)
    Hvala, hvala za Che i Fidel
    a mice prtreti su priceless.
    Ah, baš je fini taj današnji post....

    ReplyDelete
  2. a stela Jean, toooo (nadam se e-shopu..za jednu malu finu maramu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jao, pa secam se da si mi spominjala tvoju delikatesnu radnju :)) to je tako super. moja jako dobra prijateljica i ti delite isti san. :)

      Delete
  3. Predivan post

    ReplyDelete
  4. Pridružujem se "zapljunutoj" comment publici. Divna priča danas... Baš sam o Stelinoj kolekciji i ja škrabala prošle nedelje i sada uviđam...Dobro ti ukazuješ na tu relaciju sa Suno. Penzija plan ti je pravi ZEN... Da je osiguraš i pre "starosne" ti želim :) A Wine Family - uh, da ne pišem sada seminarski rad ovde. :DDD Pozzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, da suno all over it, ali nema veze, dobro je, sta sad.

      i hvala ti na lepim zeljama :) to bi mi bas bilo super.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...