♥ DIY: Pickled Cherry Blossoms
Radujem se proleću. Seriously. Osećam da su moji najgori meteoropatski dani
iza mene, i da sam spremna da ispratim sva godišnja doba kako dolikuje. Proleće za mene znači trešnjin cvet. Kada ga vizualizujem, to je slika koja mi iskrsava. U podnaslovu je link za recept za turšiju od trešnjinog cveta koji sam pronašla na gardenisti. Ovo je vrlo precious otkriće… Nije kao da ću da pravim, al’ nikad se ne zna.
$32. ‘Nuff said.
Ja sam utterly, utterly in love u ove gemmed mokasine iz najnovije kolekcije
N°21. Photography by Mara Corsino, via Self Service Magazine.
♥ Wooden embroidered floor
Ovo postoji!!
Coralie Bonnet is taking embroidery experimental, using every material and surface she could get her needles into, in a bid to rejuvenate this traditional craft form.
♥ Creamier
Primerak ili tri, moliću.
Creamier brings together 100 of the most exciting contemporary artists emerging today, each chosen by prominent international curator. Original resource, Creamier truly reflects the current moment and is vital for both those in the art world and those that are new to contemporary art.
Par omiljenih modela iz predivne, pročišćene SS 13 kolekcije Sofie D’Hoore. Spremam ogroman post sa najnovijim fashion favoritima, pa mu ovo dođe kao mini preview.
Mindblowing lapma iz terrain shop-a. A tek kad se upali…
♥ Chawanmushi savory egg custard on FOODjimoto
Sve u ovom postu sa FOOdjimoto-a je prekrasno. I ćasice i recept i sličice…
Obožavam Bronzina još od muzejskih predavanja o renesansi…
By strawberry militia.
…
No comments:
Post a Comment