6/16/2013

REVIEW: AVALANCHE

 

Quadron is a Denmark-based
neo-soul duo, formed late July 2009, of
Coco Malaika (aka COCO O.) & Robin Braun (aka Robin Hannibal), both members of Boom Clap Bachelors.


Dočekala sam novi album obožavanog Quardona, jedva… Nekima od vas, koji ste ovde malo duže, je ova Boom Clap Bachelors stvar dobro poznata, ili na primer ovaj post. Quadron pratim od samog početka i evo,  gledam kako cvetaju, uozbiljuju se i postaju bend koji je na sa samom pragu planetarnog uspeha, ali zapravo – ne još tu.




Quadron Performs "Favorite Star" at Billboard Studios


Novi, drugi album zvuči kao “fina opcija za leto” (pod tim podrazumevam pevljivo i … girly) however, ukoliko mu ozbiljno date šansu možete da uživate u jednoj predivnoj muzičkoj paleti i u nerealno dobrom vokalu Coco O.
Prve tri stvari izdavaju se na prvo slušanje: Avalanche, Neverland i Befriend. To su sve stvari koje ću slušati godinama.

Trebalo mi je dodatnih par slušanja za stvari poput Favorit Star, Crush, ili It’s Gonna Get You gde sam uspela da se adaptiram na ogromnu količinu popa. Album nije izvrstan, već jako dobar. Taj overall pop efekat je ugušio nešto potencijalno brilijantno. Meni je lično nedostajala stvar poput Herfra Hvor Vi Står sa prošlog albuma, ili moje obožavane Løb Stop Stå. Obe su pesme u kojima Coco peva na danskom  (i posebno slatko suška)…

Uglavnom, mislim da će im se desiti “treća sreća”, scenario koji se desio i Little Dragonu. Mislim da im tačno fali još taj jedan album da se zaokruže i briljiraju.



 Quadron - It's Gonna Get You  


!!!

2 comments:

  1. ovo ide na preslusavanje, a beatpie izgleda divno u novom odelu :)

    ReplyDelete
  2. Hvala. ♥♡★☆★♡♥

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...